Bistronomie

Maak van uw wellnessmoment een culinaire ervaring


Mogelijk van woensdag tot zondag. U hebt hierbij 2 opties: 

  • U kan dineren in Bistronomie Eglantier zelf voor of na uw sessie (zie openingsuren Bistronomie op http://www.bistronomie-eglantier.be). Open van woensdag tot zondag. 
  • Of u kan opteren voor de gerechtjes in de ontspanningsruimte zelf te nuttigen. Er is een eettafel voorzien. In dit geval, raden we zeker aan om een extra uur te boeken, aangezien u dan over meer tijd beschikt om te genieten van de Aquarelle zelf. 

Binnen het 'Diner Arrangement' kan u kiezen tussen 3 gerechten. Deze gerechten zijn te vermelden bij reservatie. U hebt de keuze tussen: 

  • Gebakken Soletjes met puree en gestoofde groentjes
  • Black Angus ossenhaas met frietjes en saus
  • Linguini met truffel

 

Bistronomie Eglantier ligt in hetzelfde gebouw als Privé Sauna Aquarelle. Het restaurant werd volledig gerestyled in 2016 ​door topdesigner Lieven Musschoot. 

Onze aanpak: We hebben bewust gekozen voor de succesformule "Bistronomie" 

U kan dus de keuze maken tussen één gerechtje of daarnaast opteren voor een uitebreide fijne maaltijd, steeds bereid met dagverse producten. De verfijnde bier- en wijnkaart biedt u de mogelijkheid om uw gerecht op een nog hoger niveau te tillen. Daarnaast is het assortiment gin's, vodkas, rums, whiskys & digestieven indrukwekkend. Er is eveneens een uitgebreide kinderkaart voorzien.

Sfeer: Hip & trendy in een rustgevende & ongedwongen sfeer.

Terras: Kom zeker genieten op ons zuid-gericht terras met Italiaans meubilair van Kristalia.

Sluitingsdagen: maandag & dinsdag (tijdens het jaar). Open dinsdagavond tijdens belgische schoolvakanties. 

Arrangementen: Indien u uw privésessie combineert met een overnachting in het aanpalende Boutique Hotel Hof Ter Duinen, kan u ook opteren voor een halfpension arrangement. Het hele jaar door bieden we het Horizon arrangement aan. Dit arrangement is reeds boekbaar vanaf één overnachting & biedt iedere avond een mooie keuze driegangenmenu aan. 

website Bistronomie Eglantier